Marc Koenders Managing Director van Withofs Bulk Logistiek


 Ons team is niet zomaar een team. Er is geen geheim voor succes en dus ook geen standaard recept. Succes is een keuze en het resultaat van discipline, perfectionisme, hard werken, leren van je fouten, loyaliteit naar je collega´s en de klanten waarvoor je werkt. Doorzettingsvermogen en bovenal plezier maken vinden we erg belangrijk. Ons team werkt intensief samen met onze opdrachtgevers. Met de focus op het excellent uitvoeren van transport opdrachten, wij nemen de verantwoordelijkheid, wij zijn enorm betrokken, zoeken altijd naar de beste oplossingen en hebben een enorm onderling vertrouwen.

Zo´n team bestaat uit vakmensen, prachtige mensen en die maken een geweldige onderneming. Met dit team werk ik sinds juni 2022 als nieuwe Managing Director samen om Withofs Bulk Logistics door te ontwikkelen tot een toonaangevende onderneming in de drie disciplines die wij hebben: Tank transporten, Silo, Bulk transporten en Inter Modaal tank en bulk container transport.

Voor meer info zie website: www.withofs.be of mail naar Marc.Koenders@withofs.be

Les articles les plus récents

À l'honneur​​​​​​​

Contactez-nous

Comment pouvons-nous vous aider?

Avez-vous des questions ou souhaitez-vous faire appel à notre expertise? N'hésitez pas à nous contacter. Nous traiterons votre question dans les 24 heures.

Inscrivez-vous ici et soyez le premier à recevoir nos dernières nouvelles par email

Voir les mises à jour précédentes